629 54 12 69 – 93 845 15 05 mail@tresquartsdequinze.com

Qui Som

TRES QUARTS DE QUINZE

La Companyia “TRES QUARTS DE QUINZE” va ser fundada l’any 1993 pel Toni Carbonell i la Montse Bustamante. Tenim formació en interpretació, ball, cant i entonació, hem creat els nostres propis espectacles els quals sempre tenen com a finalitat principal la participació dels assistents, creem un vincle públic – artista durant tota l’actuació. Aquests anys hem actuat per tota Catalunya, Andorra, País Valencià, Aragó i Andalusia, repartint rialles i alegria arreu.

Una mica d’història

ELS INICIS

Havent fet els nostres pinets artístics per separat col·laborant a diferents companyies, ens vam ajuntar per dur a terme una proposta interessant, la “Campanya Promocional de MICOLOR”, que l’empresa Henkel Iberica va fer per tota la costa d’Andalusia l’any 1992. Aquest va ser el punt de partida per començar a crear una companyia pròpia, els “TRES QUARTS DE QUINZE”. La vam fundar l’any 1993 i passant per diferents etapes (amb 3 i 4 components al grup), finalment vam arribar a la formació que ens funciona des de  1995, dos components, en Toni i La Montse, assegurant així que en tot el que fem donarem el 120% perquè surti bé, i un tracte personal amb el client des del minut zero fins al final de l’esdeveniment.

Agafant experiència

Catalunya en miniatura va ser el nostre gran escenari d’assaig, anat un o dos cops per setmana durant més de vint anys a fer actuacions per escoles i famílies. En aquest parc temàtic és on vam estrenar la majoria dels nostres espectacles i d’on sortien idees per incorporar en cada actuació.

“Festa del 30 aniversari del floquet de neu”

L’any 1996 vam tenir la gran sort de poder participar en la celebració del 30 aniversari de l’arribada del Floquet de Neu al Zoo de Barcelona, d’aquesta experiència va néixer un espectacle i un disc “ETS UN MICO MACO” dedicat aquest entranyable animal, i vam participar en la cavalcada de Reis de Barcelona d’aquell mateix any.

Els espectacles

La nostra inquietud per aconseguir viure d’aquest gran ofici ens va portar a crear nous espectacles, incorporant festes de l’escuma, espectacles de màgia, espectacles d’aigua, itinerants i medievals, a més dels pallassos, els titelles i l’animació amb els que vam començar. Tot això amb la garantia de no subcontractar i sense perdre mai la nostra passió, fer feliços als nens. Ai que em mullo (1992), Quina cleca (1994), Craccatacrac (1998), Fem una foto (2001), Balla i no t’adormis a la palla (2003), 3 pomes i un tió i el tió gegant (2005), El bufador d’escuma (2006), Sant Jordi i el drac (2007), Escuma a tres bandes (2008), Màgic músic (2010), El bruixot estaquirot (2012), Superballaruga (2014), La castanyera cloc, cloc, cloc (2016), Refrescaxof (2017), Històries i llegendes medievals (2018), Aventurers d’oficis (2019), Un cofre ple de llegendes (2020), La princesa valenta (2021) i algun més.

El reconeixement

Nomenats als premis A.R.C. de Catalunya 2002

Participacions televisives a TV1, TV2, i TV3

Participació en la festa dels Súpers 2010 i 2011

La consolidació

Després de molts anys dedicats a l’espectacle infantil, l’any 2014, per petició d’alguns clients satisfets durant anys, vam començar a sonoritzar alguns concerts. L’any 2015 ens van confiar la direcció i producció de la inauguració del teatre auditori de Llinars del Vallès, gràcies a aquesta experiència i a la confiança dipositada en nosaltres, vam decidir ampliar el nostre ventall d’oferta i començar a produir, dirigir i sonoritzar actes. Com ara el Vilamagore Medieval de Sant Pere de Vilamajor (sonorització), la fira del món geganter l’any 2016 (producció), els concerts de Músiques del Món (sonorització), la cavalcada de Reis de Maçanet de la Selva (sonorització), les visites guiades del Castell de Llinars del Vallès i al Somni Reial al Nadal de l’any 2021, entre d’altres. La satisfacció expressada pels nostres clients ens fa seguir endavant.

Discografia

Després de tants anys gaudint d’aquest ofici, seguim amb la mateixa il·lusió, sentint aquelles pessigolletes a l’estómac abans de cada esdeveniment.